The Other Side

Начало » Българска сцена » Black Metal, Progressive и Blues в „Неделен рок блок“ на 11 юни

Black Metal, Progressive и Blues в „Неделен рок блок“ на 11 юни

Категории

Архив


След една седмица отсъствие „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“ се завръща за едно от последните си издания за сезона точно в 18:00 ч. В контраст с лятното настроение, което ни обхваща все повече, днес наш гост ще ни бъде Васил Димитров, човекът, който стои зад софийския блек метъл проект SVIMMELHET. В предишния брой на предаването представихме SVIMMELHET в „Извън светлините на прожектора“, но решихме, че три песни не са достатъчни, за да представим талантливия музикант и директно си го поканихме на гости.

Svimmelhet

Днешният рок блок ще бележи и завръщането на “Roll Over”, с която отговорна задача се заема Симо. В първия час на предаването, преди госта, той ще представи соловата кариера на един от своите любими китаристи Richie Sambora.

Краят както винаги е предвиден за „Железобетон“, в случая с лайв подборка. Уточнението този път е, че водещите са подбрали лайв изпълнения, които осезаемо да се различават от студийните си оригинали – дали с по-дълги версии, добавени части, различен аранжимент или пък гост вокалист.

Освен “Roll Over”, днес ще се завърне и радио гуруто на „Реакция“ Вальо, който в „Извън светлините на прожектора“ ще ви представи прогресарите CHAPLIN’S DREAM.

Очаква ни поредната силна доза рок и метъл в ефира на радио „Реакция“ с разнообразна музика, варираща от блус до блек метъл, затова всеки може да намери нещо за себе си между 18:00 и 23:00 ч. на reakcia.net/radio-reakcia-online


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: