The Other Side

Начало » Ревюта » TOTAL DEATH „The Pound of Flesh“, Punishment 18 Records 2015

TOTAL DEATH „The Pound of Flesh“, Punishment 18 Records 2015

Категории

Архив


Total Death - The Pound of Flesh

Total Death – The Pound of Flesh

Макар, че е още рано да говорим за NWOITM (New wave of Italian Thrash Metal), там текат такива процеси, които можем да наречем AWOITM® (Acumulation Wave of Italian Thrash Metal)! Множащи се лейбъли подкрепят местната сцена, където значително количество банди стъпват на различни класически групи, за да продължат традициите им. Punishment 18 Records са измежду най-сериозните фактори в тези процеси. А TOTAL DEATH – поредното явление във феномена. За да е пълен терминологичният ни речник, ще добавим, че момчетата понякога определят стила си като Vegan Thrash Terrorism.

Thrash Metal-ът на TOTAL DEATH стъпва едновременно на най-агресивните дема в ранния европейски Thrash („Total Death“ е ранно парче на KREATOR!), но същевременно се влияе от късната вълна Thrash/Death Metal в традициите на PROTECTOR и MESSIAH. Това 90-тарско усещане за преход към Death Metal се усеща в намаленото количество класически рифове и по-мощния саунд. Вокалите също са подчертано агресивни. Въпреки декларираното вдъхновение от европейската сцена, италианския квартет сякаш носи белезите на влияния и от POSSESSED и MORBID SAINT. Прокрадват се и цитати от SLAYER и DEMOLUTION HAMMER.

За феновете на Thrash/Death Metal„The Pound of Flesh“ е забележително издание. Доколкото е все още в сферата на AWOITM® албумът не носи гениалното продължение на споменатите традиции, а е повече припомняне на значимите достижения в стила. Но изданието е един късен представител на това натрупване, което ще роди новите колоси на метъла в региона между Апенините и Алпите!

Rock Thrashler (8.8/10)

news_top_thepowerofmetal_grey


3 коментара

 1. Kurami каза:

  буквален, но некадърен превод от http://powerofmetal.dk/reviews15/total_death_review.html

  Харесвам

  • bitango каза:

   Ако прочетеш внимателно, ще видиш, че авторът е един и същ, нашият сътрудник Rock Thrashler, който пише и за двете медии.

   Харесвам

  • Rock Thrashler каза:

   Без съмнение, когато човек пише на английски е доста по-интелигентен!?! Само че превода е там, а тук е оригинала… Но си прав за едно, ***а ми – Благодарение на такава логика и филоложки „гигантоизъм“, тук съм си обикновен самозван тъпак, а там ме ценят изключително високо, като обективно ревюиращ. Тук съществуват хора, които ме четат за да докажат плитката ми мисъл, а там се осведомяват за изданията и вярват, че съм прав. А аз да не се сетя, че е от дървения ми роден български!

   Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Diablery, Shadowcraft, Occultum, and Belgarath live in Sofia

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 149 other followers

Статистика

 • 431 649 hits
%d блогъра харесват това: