The Other Side

Начало » Новини » Предстоящи концерти » Клубове » ELUVEITIE водят INFECTED RAIN и AD INFINITUM в София на 9 февруари

ELUVEITIE водят INFECTED RAIN и AD INFINITUM в София на 9 февруари

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Vader в София

Концерт на Cavalera в София

Концерт на Toxic Holocaust в София

Trap Fest 2024

Мото-рок фест Предел 2024

BGTSC представя: Концерта на швейцарските Folk Metal пионери ELUVEITIE, който ще се състои на 9 февруари 2025 г. в столичния клуб Joy Station. Събитието е част от дългоочакваното турне „Ánv Rising – Europe Pt I“, което ще започне да наелектризира сцените в Европа от началото на 2025 г.

Девет години след напълно разпродадения концерт у нас ELUVEITIE се завръщат отново и този път водят със себе си молдовската метъл сензация INFECTED RAIN и модерната метъл мощ AD INFINITUM, две групи, които бързо се издигнаха на метъл сцената.

Концерт на Eluveitie в София

ELUVEITIE са една от водещите фолк-метъл банди в света. Известни са с уникалния начин, по който смесват мелодичен дет метъл и традиционна келтска музика. Неизменно пленяват публиката по целия свят с богатото си музикално наследство и динамичните си концертни изпълнения. След успеха на покрепения от критиката албум „Ategnatos“ и последните сингли „Aidus“ и „Exile Of The Gods“, Eluveitie са готови да донесат поредното незабравимо изживяване на феновете си у нас.

Chrigel Glanzmann, фронтменът на ELUVEITIE, коментира: „Изключително сме развълнувани да споделим отново музиката си с нашите фенове. Турнето „Ánv Rising – Europe Pt I“ не е просто поредица от концерти, това са вечери за празнуване на доброто, с което всички заедно преживяваме трудностите!“

Eluveitie

Eluveitie

INFECTED RAIN, родом от Молдова и добре познати на българската публика с мощните си енергични изпълнения и уникалното сливане на метъл жанрове. Водени от харизматичната вокалистка Lena Scissorhands, групата направи фурор с последния си албум „Time“, който демонстрира еволюцията на групата и показва смелите им експерименти в музикалната сфера.

Infected Rain

Infected Rain

AD INFINITUM са предвождани от всестранно развитата и завладяваща вокалистка Melissa Bonny. AD INFINITUM бързо натрупаха последователи с изисканото си модерно звучене, подчертано в последния албум „Chapter III: Downfall“. Музиката им съчетава тежки рифове, оркестрови аранжименти и завладяващо красиви вокали, обещаващи завладяващо концертно преживяване.

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventimот 10:00 часа на 7 юни, петък. Промо-билети ще се продават до 9 юни, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 години влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, за това в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

Предстои обявяването на допълнителна информация!


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Концерт на Austere в София

Концерт на Батюшка в София

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 204 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Cytotoxin в София

Концерт на Eluveitie в София

Концерт на Evergrey в София

Статистика

  • 699 685 hits