The Other Side

Начало » Българска сцена » BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE И MALTWORM на Sofia Metal Fest 2024

BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE И MALTWORM на Sofia Metal Fest 2024

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ!

BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE и MALTWORM ще разтърсят сцената на Sofia Metal Fest! Както знаете, фестивалът се завръща през 2024 г., този път с акцент върху мрачните и технични стилове в метъла. Определението за това издание „По-зрелищен, по- мощен, по-разтърсващ“ е най-краткото и точно описание за това, което ви очаква и този път! Ще се проведе на 27 юли 2024 г. от 18:30 ч. на откритата сцена Арена София в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Sofia Metal Fest 2024

BEHEMOTH са хедлайнер на това издание. Легендарните поляци са едно от най-големите имена в екстремните стилове в момента, а легионите им се множат с всяка изминала година, след всяко тяхно шоу. BEHEMOTH в момента са на върха на кариерата си и за първи път ще се представят у нас с хедлайнерски фестивален сет и шоу!

TESTAMENT са сред най-любимите групи на родната публика. Група, която феновете винаги са очаквали с голям интерес и трепет. На това издание те ще са ко-хедлайнер, а освен най-доброто от тяхното творчество ще добавят и нова музика, непредставяна досега. Каквото и да кажем за TESTAMENT ще е недостатъчно, за това само ще ви представим сегашният им състав: Чък Били – вокали, Ерик Петерсон – китара, Алек Школник – китара, Стив Ди Джорджио – бас, Крис Довас – ударни.

PESTILENCE е сред легендарните групи, чието име феновете винаги са очаквали да бъде обявено и у нас. Нещо, което така и не се случи… до сега! За нас е чест да го направим и да посрещнем Патрик Мамели и компания като част от Sofia Metal Fest! Заедно с DEATH, ATHEIST и CYNIC, PESTILENCE са сочени за една от големите четири (Big 4) и най-важни за развитието на прогресив дет метъла банди.

MALTWORM са сила на родната сцена! Още от създаването си през 2018 г. групата не спира да „тормози“ сцените у нас и някои от тези в чужбина. През 2023 г. надделяха в конкурса Wacken Metal Battle Bulgaria 2023, а няколко месеца по-късно се оказаха първата българска и сред малкото такива групи свирили два пъти на две от сцените в рамките на едно издание на фестивала Wacken Open Air.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 10-годишна възраст влизат без билет с попълнена декларация.

Behemoth

Behemoth

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, за това в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

Предстои обявяването на допълнителна информация!


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 694 069 hits