The Other Side

Начало » Новини » Предстоящи концерти » Клубове » RYUJIN и ELEINE ще открият концерта на PAIN и ENSIFERUM в София

RYUJIN и ELEINE ще открият концерта на PAIN и ENSIFERUM в София

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Vader в София

Концерт на Cavalera в София

Концерт на Toxic Holocaust в София

Trap Fest 2024

Мото-рок фест Предел 2024

Peter Tägtgren се завръща в България, този път с PAIN. След шестгодишна пауза бандата тръгва на европейско турне. Станаха ясни групите, които ще придружават тях и ENSIFERUM на обиколката.

„I AM on Tour“ преминава и през София, на 31 октомври 2023 г. в клуб Mixtape 5, а към PAIN и ENSIFERUM се присъединяват RYUJIN и ELEINE.

Концерт на Pain и Ensiferum в София

Първа на сцената ще излезе японската метъл банда от остров Хокайдо RYUJIN (ex-GYZE). Тяхната музика се характеризира с бързи барабани, лирични китарни мелодии с леки фолклорни мотиви, технически шрединг, екстремни харш вокали, както и различни традиционни и класически инструменти, използвани в записите им.

RYUJIN, все още по-познати на света като GYZE, са първата японска метъл банда, която е участвала на големи фестивали, като Summer Breeze, 70000 Tons of Metal, Turock Open Air и други.

Групата от скоро е част от семейството на Napalm Records, а техен мениджър и ментор е Matt Heafy от TRIVIUM, с което стартира и новия им музикален живот. Бандата се възражда под името RYUJIN, което идва от богът-дракон в японската митология със същото име.

ELEINE е добре позната група на българската публика. Само преди година имахме възможността да се насладим на невероятното им акустично шоу, като специални гости в турнето “Acoustic Adventures” на SONATA ARCTICA.

Този път шведските дарк метъли се завръщат по-силни от всякога и с нов материал. „We Shall Remain“ е четвъртият им дългосвирещ албум и вече заема челни позиции в музикалните класации.

Така с RYUJIN и ELEINE лайн-ъпът за концерта на PAIN със специален гост ENSIFERUM в нощта на Хелоуин е напълно завършен. Очаквайте скоро и графика за вечерта.

Билети за концерта на PAIN със специален гост ENSIFERUM + съпорт RYUJIN и ELEINE на 31 октомври 2023 г. в клуб Mixtape 5 са вече в продажба в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) на цени от:
– 60 лева след изчерпване на промо билетите и до 31.08.2023 г. вкл.
– 70 лева от 01.09.2023 г. до 30.10.2023 г. вкл.
– 80 лева в деня на концерта, като в случай че има останали налични, билети ще се продават и на касата на клуб Mixtape 5.

Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Концерт на Austere в София

Концерт на Батюшка в София

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 204 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Cytotoxin в София

Концерт на Eluveitie в София

Концерт на Evergrey в София

Статистика

  • 700 985 hits