The Other Side

Начало » Новини » Обръщение на Blackie Lawless (W.A.S.P.) към феновете

Обръщение на Blackie Lawless (W.A.S.P.) към феновете

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


W.A.S.P. тръгват на юбилейно турне по случай 40-годишнината на групата, като на 18 май 2022 г. идват с концерт в София, Арена София (столичния колодрум в Борисовата градина). Фронтменът Blackie Lawless разпространи видео обръщение към феновете.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Fast Pay, Usit Colours, и др. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Все още в наличност има билети на цена от 60 лева. След 15 декември цената им става 65 лева.

В историята на рокендрола са много малко групите подбуждали любовта, омразата и първичните емоции така както тях. Още в самото начало, малките зали в Калифорния, а по-късно и в много страни по света, на Крилатите убийци им е забранено да свирят и представят щоуто си на живо. Уникалният шок-рок стил на W.A.S.P. провокира религиозните организации, местните градски съвети, правителства, дори сенатът във Вашингтон провежда изслушвания в опит да забрани продажбата на записи и да спре „погрома“ на сцените, където свирят.

W.A.S.P.

W.A.S.P.

Основателят на групата, фронтмена Blackie Lawless, успешно ръководи групата вече 40 години. Той е неин вокалист и основен автор на песните още от самото ѝ начало. Уникалната му външност, социалните и политически му изказвания извеждат групата до световни висоти. Продадени са милиони записи и е оставено наследство от множество разпродадени шоута по целия свят.

С участието на басиста Mike Duda и китариста Doug Blair, чийто стаж в групата е съответно 26 и 18 години, и заедно с изключителния барабанист Aquiles Priester, бандата ще ни върнат там, откъдето започна всичко. Екстравагантно сценичното шоу, което много фенове никога не са виждали на живо!

Концертът, част от световното турне на W.A.S.P., посветено на 40-годишнината на групата, ще се състои на 18 май 2022 г. в София, Арена София, от 20:00 ч. Вратите ще отворят в 18:00 ч.

W.A.S.P. в София

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 694 488 hits