The Other Side

Начало » Българска сцена » АНТИФРИЗ пускат нова песен, участват с нея в авторитетен фестивал

АНТИФРИЗ пускат нова песен, участват с нея в авторитетен фестивал

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


Група АНТИФРИЗ ще бъдe сред участниците на националния фестивал за нова авторска песен BG Music Festival, който ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър в град Сандански. Пловдивчаните са избрани да се изявят в категория “Рок” измежду над 150 кандидати.

Специално за фестивала бандата създава и най-новата си песен, която носи името “Мъжка кифла”. Официалната премиера на парчето се състоя в четвъртък (25 април) в ефира на BG Music Channel и в YouTube канала на телевизията.

Конкурсната част от фестивала, в която АНТИФРИЗ ще участват, изисква изпълнителите да представят свое авторско изпълнение, като до деня на събитието зрителите ще могат да гласуват за своята песен-фаворит на сайта www.bgmusic.tv. Именно “Мъжка кифла” е парчето, на което пънкарите залагат и се надяват с него да спечелят публиката.

“Всъщност за пръв път се включваме в подобен тип събитие и това е ново за нас. Както във всяко нещо, което правим, за нас основната цел е да се забавляваме и участието ни в BG Music Festival не е изключение от това правило. “Мъжка кифла” е песен, върху която работихме доста време и се надяваме тя да допадне на почитателите ни” – заяви фронментът на групата Велизар Телбийски.

“Парчето има специфично звучене, като в същото време оставаме верни на стила си. Видеоклипът към него ще представим на 25 април по BG Music Channel, а още същия ден феновете ни ще могат да го гледат и в YouTube канала на телевизията” – допълни музикантът.

news_Antifriz 2019

Антифриз

“Мъжка кифла” е първата песен на АНТИФРИЗ след издаването на дебютния им албум “Коалиция за умствено размразяване”.

BG Music Festival е събитие от национален мащаб, което се провежда за трета поредна година в Сандански. Сред миналогодишните участници в категория “Рок” бяха JULIAN’S LAUGHTER и INNERGLOW. Целта на мероприятието е да подкрепи младите български музиканти.


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 694 051 hits