The Other Side

Начало » Българска сцена » PROCRASTINATE и RAZGRUHA във Фабрика Автономия с сряда

PROCRASTINATE и RAZGRUHA във Фабрика Автономия с сряда

Категории

Архив


Тази сряда, 22 ноември – екстремен хардкор пънк във Фабрика Автономия с PROCRASTINATE и RAZGRUH. Две брутални банди от България и Гърция представят новите си албуми.

PROCRASTINATE е DIY Crust/Hardcore банда със силно и директно антиавторитарно послание. Групата е активна от 2013 г. и е създадена в Кардица, Гърция. Въпреки, че идват от малък град, в момента PROCRASTINATE са сред най-активните колективи в богатата DIY хардкор пънк сцена на Гърция.

Концерт на Procrastinate и Razgruha

Както вкъщи, така и навън, PROCRASTINATE държат да свирят в автономни, самоорганизирани пространства и скуотове, които подкрепят и промотират антиавторитарния начин на живот. Затова и нашата Фабрика Автономия е най-логичното място за това специално събитие!

Музиката им е описвана като Metallic Hardcore, Crust-Grind, Crust Punk, Hardcore Punk… но те самите казват, че не си падат по етикетите. Текстовете им засягат теми като всекидневните житейски битки, социални и политически теми, както и лични преживявания.

До момента PROCRASTINATE са издали две EP-та: Subjugated Herd CD и Ideals to Burn 7”. Първата им дългосвиреща плоча излиза от култовия лейбъл Sweetohm Recordings с артуърк от The Art of Alex CF (FALL OF EFRAFA, LIGHT BEARER, CARNIST, MOMENTUM, ARCHIVIST, MORROW…)

Местният съпорт е в ръцете на грайнд гранда RAZGRUHA, които представят чисто новото си издание “Money Power Greed”.

▲ Фабрика Автономия
▲ 22.11.2017
▲ Врати: 19:00
▲ Начало: 20:00
▲ Край: 22:00
▲ Вход: свободно дарение

КАКВО ЗНАЧИ „СВОБОДНО ДАРЕНИЕ“?

“Free as in freedom, not as in free beer” — Richard Stallman

* Свободно дарение не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки който споделя ценностите ни е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение на входа на събитието, както и на бара във Фабрика Автономия.

DIY означава сцена без „звезди“ и „фенове“. DIY означава самоорганизация и инициатива на приятели за приятели. Нашата цел е да се забавляваме и да споделяме важни за нас послания без да зависим от „бизнес“ отношения. Всички събрани средства отиват директно за групите!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: