The Other Side

Начало » Българска сцена » Wrong Fest 2017 ще се проведе във Войнеговци на 9 септември

Wrong Fest 2017 ще се проведе във Войнеговци на 9 септември

Категории

Архив


На всеки 24 май г-жа Давидова отваряше широко прозореца, изпружваше врат и започваше да крещи: „Сега валиш, нали?! Да намокриш децата и да развалиш най-хубавия празник!!! А НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ знаеш да грееш и да ги улесняваш ОНИЯ“

В началото на септември в ролята на „тия“ и „ония“ ще бъдем ние от Wrong Fest 2017. Петото си издание ще отбележим не с манифестация, а с любов към музиката на една поляна край село Войнеговци. В два дена и с помощта на 12 групи. Ще се върнем към идеята, че фестивал се прави с яки хора, приятели и адски добри музиканти. Фестивал заради самия фестивал, с място за опъване на палатки на сянка, с течаща вода, хубава храна и изненадващо голям избор на бира. Без финансовата и морална подкрепа на общини и други държавни институции, но с подкрепата на хората с билети. Както е редно да се прави бизнес!

Wrong Fest 2017

Wrong Fest 2017

Ето и част от групите, които тази година се объркаха да ни подкрепят:

ATOMIC ACTORS – те разпродават по два концерта на ден с трюбити на ARCTIC MONKEYS, но нa Wrong Fest за първи път ще свирят само авторски песни. Само. Авторски. Песни.

МФОРТНО ДИСКО – изпитваме дискомфорт още, докато изговаряме името им. По-твърдоглавата половина от АНИМАЦИОНЕРИТЕ и щипка звезден прах.

THE BIG NOSE ATTACK – двама братя с толкова самоирония, че са кръстили групата на собствените си големи гръцки носове. От тях в началото са се учили самите THE BLACK KEYS. Или пък обратното.

VAN COCK – били ли сте в Санта Моника в началото на 60-те? А в началото на 70-те? Няма и да бъдете, но пък можете да чуете Van Cock.

MENTAL ARCHITECTS – от години питаме Google, какво свирят MENTAL ARCHTECTS. Отговорът с математическа точност е „не знам“.

MARY’S FLOWER SUPERHEAD – най-добрата инди група на юг от Петрич. Те ли бяха с онзи концерт в Строежа, който никой не помни?


1 коментар

  1. […] първоначално обявените 6 групи, към събитието се присъединяват нови […]

    http://i0.poll.fm/js/rating/rating.js

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: