The Other Side

Начало » Новини » Предстоящи концерти » Клубове » Терминал 1 и Строежа се присъединяват към клуб Алкохол на къмпинг Каваци

Терминал 1 и Строежа се присъединяват към клуб Алкохол на къмпинг Каваци

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


Три от най-популярните и атрактивни нощни клубове в София обединяват сили за предстоящото лято, местейки дейността си на изток и готвейки се да предложат нова алтернативна локация за ценителите на качествената музикална селекция и приятната почивка по родното Черноморие. Екипите на Терминал 1 и Строежа се присъединяват към към колегите си от клуб Алкохол в управлението на летния комплекс на къмпинг Каваци. Колаборацията е логично продължение на успешното партньорство между Строежа и Алкохол, довело до създаването на Каваци Бийч Фест – повод за незабравими плажни концерти през последните две години на групи и изпълнители като EVERLAST, DUBIOZA KOLEKTIV, KIRIL DJAIKOVSKI, JAYA THE CAT, S.A.R.S., SUBCARPATI, JEREMY?, Миленита, УИКЕДА, SUPERHIKS, ODD CREW и множество други любопитни проекти. Начинанието е категоричен показател за благоприятния климат за развитието на парти и концертния живот в София, практичното и градивно сътрудничество в развитието на клубната среда, която трите престижни имена смятат да пренесат и на къмпинг Каваци.

Клуб Алкохол Каваци

Откриването на сезона е предвидено за 23 юни, петък, със селектори от Строежа, Терминал 1 и Алкохол. През месеците юли и август концепцията на клуба ще предложи множество концертни и диджейски събития, част от които с гости от чужбина, чиито имена се очаква да бъдат обявени през юни.

Клуб Алкохол Каваци

Къмпинг Каваци се намира на 3 километра в южна посока от град Созопол и се слави с един от най-привлекателните, предпочитани и добре поддържани плажове по Черноморието. Клуб Алкохол разполага вътрешен и плажен бар, както и с ресторантска част. Появата на Строежа и Терминал 1 летен морски бар е дългоочаквана, тъй като е първа за двадесетгодишната история на компанията.

Клуб Алкохол Каваци


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 692 223 hits