The Other Side

Начало » Българска сцена » Ники от EUFOBIA отново завзема студиото на „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“

Ники от EUFOBIA отново завзема студиото на „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“

Спечели покана за концерта на Rotting Christ в Бургас

Категории

Архив


В топлата неделна вечер „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“ ще нажежи допълнително ефира с нова 5-часова доза рок и метъл между 18:00 и 23:00 ч. Гост тази вечер ще ни бъде нашият стар приятел Ники от EUFOBIA, а поводите – предстоящи клип и концерти, както и „силен творчески период“. Какво точно значи последното ще ни каже самият Ники в минутите след 19:00 ч.

Ники от Eufobia е гост на Неделен рок блок

Ники от Eufobia е гост на Неделен рок блок

Предаването обаче ще започне с Кристина и “Roll Over”, а групата, която тя е избрала да ни представи днес е HIGHLY SUSPECT.

Краят пък както винаги е за „Железобетон“, а плейлистът, който Симо и Христо, са подбрали, е съставен от песни, започващи с някакво шантаво или много различно от самата песен интро.

Ще се изяви и новото попълнение в екипа ни Милен Петров. В наследената от Вальо рубрика „Извън светлините на прожектора“ варненският метъл спец ще сглоби едно по-различно издание на рубриката, като ни представи цели 3 банди, концептуално свързани помежду си – ЦАР СТАНГРА, TUMIR и САРАКТ.

Освен всичко това ще направим още една иновация – рубриките „Дисклексия“ и “Meltdown Countdown” се обединяват в едно, като ще класираме най-добрите мисхърди, които сме пускали досега, както в „Неделен рок блок“, така и в “Binaural Beats” преди това.

„Неделен рок блок“ обещава да бъде много интересен тази вечер, драги слушатели, така че наберете www.reakcia.net/radio-reakcia-online/ в часовете между 18:00 и 23:00 ч., любителите на хубавата музика няма да останат разочаровани!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: