The Other Side

Начало » Българска сцена » Ники от EUFOBIA отново завзема студиото на „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“

Ники от EUFOBIA отново завзема студиото на „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“

Категории

Архив


В топлата неделна вечер „Неделен рок блок“ по радио „Реакция“ ще нажежи допълнително ефира с нова 5-часова доза рок и метъл между 18:00 и 23:00 ч. Гост тази вечер ще ни бъде нашият стар приятел Ники от EUFOBIA, а поводите – предстоящи клип и концерти, както и „силен творчески период“. Какво точно значи последното ще ни каже самият Ники в минутите след 19:00 ч.

Ники от Eufobia е гост на Неделен рок блок

Ники от Eufobia е гост на Неделен рок блок

Предаването обаче ще започне с Кристина и “Roll Over”, а групата, която тя е избрала да ни представи днес е HIGHLY SUSPECT.

Краят пък както винаги е за „Железобетон“, а плейлистът, който Симо и Христо, са подбрали, е съставен от песни, започващи с някакво шантаво или много различно от самата песен интро.

Ще се изяви и новото попълнение в екипа ни Милен Петров. В наследената от Вальо рубрика „Извън светлините на прожектора“ варненският метъл спец ще сглоби едно по-различно издание на рубриката, като ни представи цели 3 банди, концептуално свързани помежду си – ЦАР СТАНГРА, TUMIR и САРАКТ.

Освен всичко това ще направим още една иновация – рубриките „Дисклексия“ и “Meltdown Countdown” се обединяват в едно, като ще класираме най-добрите мисхърди, които сме пускали досега, както в „Неделен рок блок“, така и в “Binaural Beats” преди това.

„Неделен рок блок“ обещава да бъде много интересен тази вечер, драги слушатели, така че наберете www.reakcia.net/radio-reakcia-online/ в часовете между 18:00 и 23:00 ч., любителите на хубавата музика няма да останат разочаровани!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: