The Other Side

Начало » Българска сцена » Ерсин и Таш от JEREMY? са продуцентите на първия албум на група NU/ANCE

Ерсин и Таш от JEREMY? са продуцентите на първия албум на група NU/ANCE

Distorted Reality & Day Of Execution (new album release party)

Категории

Архив


NU/ANCE избраха обложката на първото си EP да бъде произведение на изкуството, по примера на техните ментори, тя е нарисувана от модерния и млад артист – Стефан Илиев Иванов, а цялостния дизайн е изработен в Берлин от Деница Кочовска. Снимката на групата в албума е дело на фото журналиста на годината за 2007 г. Александър Михайлов и Юри Стайков (Panic Studio). Концепцията отговаря на тяхното име и история и е родена още през 2014 г., когато бандата се сформира.

Nu/Ance - 0.4

Nu/Ance – 0.4

Песните в албума са общо 4 като една от тях е и видео сингъла „Falling Down“. По продукцията на песента и клипа към нея, NU/ANCE за първи път работят с Ташо Колев и Ерсин Мустафов, а на 1 юни за първи път на обложката на „0.4“ ще видим и логото на новият музикален лейбъл за алтернативна музика в България, който официално ще бъде представен след промоцията на EP-то на NU/ANCE.

Nu/Ance

Nu/Ance

На 1 юни, в клуб Терминал 1, група NU/ANCE ще представят първия си цялостен проект – краткосвирещ албум. На официалната промоция групата ще представи и нов видео сингъл към една от песните в албума, както и за първи път ще може да бъде видяно, купено и чуто на живо тяхното EP със заглавие „0.4“.

“Защото, когато е дългосвирещ албум ще бъде 1.0” – отговарят от NuA какво означава името на краткосвирещия им албум

“Това, което със сигурност всички бяхме съгласни е че корицата трябва да отразява нас. Едновременно сме различни, но и сме едно неразделно цяло. Намираме, че това, което Стефан изработи, само след 2 разговора с нас е възможно най-ценния, и красив визуален проводник на музиката ни в момента” – допълват – Стафан И.И. е сред най-интересните и нови артисти и с модерен поглед. Работи с цветове, и материали, които стилистично отговарят на това, което е NU/ANCE. Освен всичко той разкри и част от магията си като ни позволи да снимаме мейкинг видео, което можете да видите в youtubе, снимано от Младен Райков.“


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: