The Other Side

Начало » Новини » Медии » Z-Rock DEPECHE MODE Battle

Z-Rock DEPECHE MODE Battle

Distorted Reality & Day Of Execution (new album release party)

Категории

Архив


Рок радиото на България стартира нова игра в ефира си, наречена „Z-Rock DEPECHE MODE Battle“. Играта е част от мащабната промоция на „Spirit“ – новият албум на легендарното британското трио DEPECHE MODE, който излезе на българския пазар със специалната медийна подкрепа на Z-Rock.

Z-Rock Depeche Mode Battle

Две седмици всеки ден Z-Rock ще раздава по един диск с албума на DEPECHE MODE. За участие в играта „Z-Rock DEPECHE MODE Battle“ следи специалния пост във Facebook страницата на Z-Rock. Избери своето предпочитано DEPECHE MODE парче от специално създаденото за деня изображение. Споделете своя фаворит под поста и така участвате в играта „Z-Rock DEPECHE MODE Battle“. Печелившите ще бъдат обявявани всеки делник в предаването на Краси Москов в ефира на Z-Rock.

Z-Rock Depeche Mode Battle

„Spirit“ е четиринадесетият студиен албум на DEPECHE MODE, чиито записите са направени в Санта Барбара и Ню Йорк, а продуцент е Джеймс Форд от Simian Mobile Disco. Албумът „Spirit” – част от играта „Z-Rock DEPECHE MODE Battle“, е предоставен от Вирджиния Рекърд/Сони Мюзик.

Тази година групата стартира и световно турне под наслова „Global Spirit Tour”, по време на което ще представи и новия си албум. Първата спирка в обиколката им е Стокхолм, Швеция. За жалост, турнето не включва посещение в България, но можете да чуете групата най-близо в Ключ (23 юли), Будапеща (22 май) или Любляна (14 май). Останалите спирки, част от турнето, можете да видите на официалния сайт на групата.

Повече за играта „Z-Rock DEPECHE MODE Battle“ можете да намерите на zrock.bg


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: