The Other Side

Category Archives: Фестивали

Купи билет за Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Diablery, Shadowcraft, Occultum, and Belgarath live in Sofia

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 150 other followers

Последни публикации

Архив

Заради удължен сет на AVANTASIA, днес фестивалният ден на Varna Rock 2019 започва по-рано

Организаторите Rock & Events съобщиха, че AVANTASIA ще изненадат феновете с по-дълго шоу днес, 18 август 2019 г., което налага по-ранно стартиране на фестивалния ден на Varna Rock 2019. Финландците SONATA ARCTICA също ще свирят с по-рано.

Varna Rock 2019

Програмата на третия фестивален ден Varna Rock 2019 на е следната:

17:30 SECONDAY
18:10 KROSSFIRE
19:25 SONATA ARCTICA
21:25 AVANTASIA

Varna Rock 2019

Вече са в продажба билети в категория „early bird“ за Varna Rock 2020 на цена 70 лева. Но ако до края на фестивалния ден го закупите, ще получите кешбек в размер на 30 лева на вашата фестивална карта за консумация.


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

 

Varna Rock 2019 – разписание на фестивалните шатъли до плаж Аспарухово

Днес, 16 август 2019 г., петък, стартира тридневният фестивал Varna Rock 2019, който ще се проведе на плаж Аспарухово край Варна.

Хедлайнерите на 16, 17 и 18 август са RAGE със симфоничен оркестър, DESTRUCTION, FIREWIND, W.A.S.P., SONATA ARCTICA и AVANTASIA.

Varna Rock 2019

Организаторите Rock & Events съобщиха разписанието на фестивалните шатъли.

Варна ЖП гара – плаж Аспарухово:

16:00
16:40
17:20
18:00
18:40
19:20
20:00
20:40

Плаж Аспарухово – Варна ЖП гара:

23:00
23:40
00:20
01:00
01:40
02:20
03:00

Varna Rock 2019


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Премиерата на филма за Sea Of Black 2019 е днес от 15:00 ч.

Дни след провеждането на фестивала Sea Of Black 2019 в Летен театър Бургас, The Other Side и жадният редактор представят филм за събитието, чиято ютюб премиера ще бъде днес, 15 август, от 15:00 ч. Във видеото, с продължителност час и половина, са включени изпълнения на всички участници: PIRANHASHADOWS OUT OF TIMEPROKYONSLAVE PITWILL OF THE AWAKENEDRIFIUTO HC40 DAYS LATER, GRIMAZE и TURBOCHARGED.

Гледайте тийзъра за филма и тръпнете в очакване:

 


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

AUTHOR на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Финландската Black Metal група AUTHOR идва от бреговете на Ботническия залив, за да излезе на сцената на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020, който ще се проведе на 9 май 2020 г. в Летен театър Бургас.

news_Author BS-Fest with logo

Author

AUTHOR e проект на Jussi Vähänummi. През 2014 г. Jussi решава че покрай професията си, желае да се занимава и с музика. Хваща китарата и през 2015 г. създава един магнетичен сингъл – “Lopun alku“. Звукът е ледено мрачен, но това е достатъчно, да бъде забелязан от Naturmacht Productions, които издават последващите: ЕР-то “Kuolevaisen kirous“ (2016) и дългосвирещия албум “Lopun alku“ (2017). През 2016 г. получава шанса за участие на няколко фестивала във Финландия, където е забелязан от Shatraug, лидера на HORNA. Следва съвместно турне във Финландия през лятото на същата година.

Author

Author

След турнето е готов да създаде мрачното съвършенство “Lopun alku“, в което са застъпени темите смърт, тъмнина, болка, ад. През 2017 г. AUTHOR участва заедно със шведите DEMONICAL и ANGREPP в турнето Estern Invasion, което минава и през София.

Съставът ,с който AUTHOR ще излезе на Broken Silence Festival, остава непроменен:

J.V. – вокали, китари
Концертни гост-музиканти:
J.H. – бас
Enceladus – ударни
Chronos – китара
L.H. – ритъм-китара
Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Билетите за фестивала са в продажба в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), магазин Саунд Гардън (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), билетна каса на Арена „Армеец“ (София), Orange Tickets, Usit Colours, Мюзик център (Пловдив) и др.

Първите 50 билета в категория „ранно пиле“ са на цена от 30 лева, след изчерпването им, билетите ще бъдат на цена 35 лева до 30 септември. Предстоят анонси на още участници.

Вече обявените за събитието групи са HORNA (Black Metal, Финландия), MORK (Black Metal, Норвегия), KAWIR (Black Metal, Гърция), SCAPEGOAT (Death Metal, България), DAY OF EXECUTION (Death Metal, България), PAST REDEMPTION (Death Metal, България), THE REVENGE PROJECT (Death Metal, България), BOLG (Black Metal, България).

Направете своята резервация за нощувки сега и вземете обратно 10% от сумата, която ще заплатите!

Жадният редактор дава някои насоки за купуване на билет онлайн:


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

TURBOCHARGED са в Бургас, вижте програмата на Sea Of Black 2019

Специалните гости на фестивала Sea Of Black 2019 – TURBOCHARGED от Швеция, вчера са пристигнали в Бургас.

Turbocharged

Turbocharged

Събитието е довечера в Летен театър Бургас и ще протече при следната програма:

16:00 – 16:20 PIRANHA
16:30 – 17:00 SHADOWS OUT OF TIME
17:10 – 17:40 PROKYON
17:50 – 18:20 SLAVE PIT
18:30 – 19:00 WILL OF THE AWAKENED
19:10 – 19:40 RIFIUTO HC
19:50 – 20:30 40 DAYS LATER
20:40 – 21:20 GRIMAZE
21:30 – 23:00 TURBOCHARGED

Sea Оf Black 2019

Отново с подкрепата на Община Бургас входът за събитието ще е напълно свободен!


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Varna Rock 2019 се мести на плаж Аспарухово

Поради засиления интерес мястото на провеждане на фестивала Varna Rock 2019 се мести на плаж Аспарухово във Варна.

Карта на Varna Rock 2019

Хедлайнерите на 16, 17 и 18 август са RAGE със симфоничен оркестър, DESTRUCTION, FIREWIND, W.A.S.P., SONATA ARCTICA и AVANTASIA.

Varna Rock 2019

Организаторите съобщиха, че вече официално се работи и върху второто издание за 2020 г., което ще бъде на същото място.


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

 

SCAPEGOAT идват на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Българската Death Metal банда SCAPEGOAT идва на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020, който ще се проведе на 9 май 2020 г. в Летен театър Бургас.

Scapegoat

Scapegoat

SCAPEGOAT е една от първите Death Metal банди у нас, създадена през 1992 г. в Дупница, и отдавна заслужила култов статус в ъндърграунд средите. През 1993 г. излиза техният дебютен албум – „Path of the Search“, а през 1994 г. се появява и следващият го „Starred“. След дългогодишно прекъсване, през 2011 г. групата подновява концертната си дейност и участва на множество събития, като на някои от тях свири на една сцена със SODOM и UNLEASHED. Съвсем наскоро бе издаден и третият им албум – „The Abyss Triumphant“.

Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

 

Билетите за фестивала са в продажба в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), магазин Саунд Гардън (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), билетна каса на Арена „Армеец“ (София), Orange Tickets, Usit Colours, Мюзик център (Пловдив) и др.

Първите 50 билета в категория „ранно пиле“ са на цена от 30 лева, след изчерпването им, билетите ще бъдат на цена 35 лева до 30 септември. Предстоят анонси на още участници.

Вече обявените за събитието групи са HORNA (Black Metal, Финландия), MORK (Black Metal, Норвегия), KAWIR (Black Metal, Гърция), DAY OF EXECUTION (Death Metal, България), PAST REDEMPTION (Death Metal, България), THE REVENGE PROJECT (Death Metal, България), BOLG (Black Metal, България).

Направете своята резервация за нощувки сега и вземете обратно 10% от сумата, която ще заплатите!

Жадният редактор дава някои насоки за купуване на билет онлайн:


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Rockstadt Extreme Fest 2019 – програма и карта на фестивала

Запознайте се с програма по часове и картата на Rockstadt Extreme Fest 2019, който стартира утре, 1 август в Ръшнов, Румъния, и ще продължи до 4 август.

Излезе и картата на фестивалната площ за улеснение на движението на феновете, на която са означени точките на обслужване, забава, помощ при нужда и т.н.

Билети са налични от адрес iabilet.ro

Rockstadt Extreme Fest 2019

Публикацията подготви: Албена Цолова – Бета


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

PAST REDEMPTION на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Софийската Death Metal банда PAST REDEMPTION е още едно име, което идва на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020, който ще се проведе на 9 май 2020 г. в Летен театър Бургас.

Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

PAST REDEMPTION е софийска Death Metal група, създадена през лятото на 1992 г. В началото на следващата 1993 г. издава първия си дългосвирещ албум “Decomposed”, а година по-късно пуска и втория си албум “Useless Amputations”, тези два албума застават на челни места в класациите за музика в страната.

Уви, след инцидент, следва дълга десетгодишна пауза. През 2005 г. влизат в студио за следващия си трети албум, озаглавен “Forever Burning Scorn”, който бива разпространен със съдействието на Counter Attack Records, а през 2011 г. издават самостоятелно четвъртия си дългосвирещ албум “Unleashed Emptiness”, който е двоен, с участие на вокалисти от много български банди от екстремната сцена.

През 2012 г. записват първи сингъл, към предстоящият да бъде записан пети албум. Сингълът носи името “Fraud”, а след промени в състава през 2016 г. издават втори сингъл с името “Homicide”. Към момента групата е трио и работи усилено по следващият пети албум, носещ работното заглавие “Final Redemption”.

Past Redemption

Past Redemption

Настоящият състав на групата е:
Steven – ударни
Alex – китари, вокали
Svetlin – бас, вокали

Дискография:
„Decomposed“ LP – 1993
„Useless Amputation“ LP– 1994
„Forever Burning Scorn“ LP– 2005
„Past Redemption- Live in Sofia“ DVD – 2007
„Unleashed Emptiness“ LP – double CD– 2011
„Fraud“ single – 2012
“Homicide” single – 2016

Билетите за фестивала са в продажба в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), магазин Саунд Гардън (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), билетна каса на Арена „Армеец“ (София), Orange Tickets, Usit Colours, Мюзик център (Пловдив) и др.

Първите 50 билета в категория „ранно пиле“ са на цена от 30 лева, след изчерпването им, билетите ще бъдат на цена 35 лева до 30 септември. Предстоят анонси на още участници.

Вече обявените за събитието групи са HORNA (Black Metal, Финландия), MORK (Black Metal, Норвегия), KAWIR (Black Metal, Гърция), DAY OF EXECUTION (Death Metal, България), THE REVENGE PROJECT (Death Metal, България), BOLG (Black Metal, България).

Жадният редактор дава някои насоки за купуване на билет онлайн:


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Билети онлайн: че това е лесно!

Жадният редактор на The Other Side обяснява и показва, как можете да направите своята регистрация и да закупите онлайн билет за концерт.

Харесайте канала ни в ютюб и натиснете камбанката!


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

%d блогъра харесват това: