The Other Side

Начало » Новини » Пловдив посреща световния шоубизнес за втори пореден път на Spike Bulgarian Music Showcase

Пловдив посреща световния шоубизнес за втори пореден път на Spike Bulgarian Music Showcase

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Maltworm и Deadscape в Троян

Концерт на Ashes Of Ares

Концерт на Yarotz в София


За втора поредна година Spike Bulgarian Music Showcase събира световният музикален бизнес в Пловдив на 25, 26 и 27 май 2023 г.

Пловдив е музикалната бизнес столица на България! За поредна година, най-голямата българска шоубизнес конференция – Spike Bulgarian Music Showcase, ще се проведе в града под тепетата на 25, 26 и 27 май 2023 г. В това издание интереса от музикалните и бизнес среди е огромен и за конференцията в Пловдив пристигат над 220 участника, от които над 40 делегати, висок ранг музикални специалисти от цял свят – включително от Канада и Япония.

Spike 2023

И ако миналата година, когато за първи път поставихме България на световната музикална шоукейс карта и този формат беше напълно непознат, днес знаем че това е форум, който комбинира изпълнения на живо от музиканти с дискусии, образователни програми и нетуъркинг с международни делегати от бранша. Тяхната експертиза покрива широк спектър от важни понятия за музикалната индустрия, включително букинг на артисти и менажиране, регистрация на авторски права и отчисления, лицензиране на музика, синхронизация и дигитални технологии.

Както и в първото издание на конференцията, през деня дискусионните панели ще се провеждат в Дом на културата „Борис Христов“, а вечерите пет елитни пловдивски сцени ще приютят супер богатата, като стилове и националности, музикална програма! На 25, 26 и 27 май 2023 г. следете програмата на Rock Bar Download, Бар Fabric, Temple Bar, Безистена и Римски стадион, защото там ще са изявите на всички български и международни артисти, участници в Spike Bulgarian Music Showcase. Пълният график и имена ще намерите на сайта и в социалните медии на форума.

Както дискусионните панели, така и клубните вечери са напълно безплатни за посетители.

Боян Пинтър, създателят на Spike Bulgarian Music Showcase споделя: „През тази година, спрямо предишната, има четворно увеличение на регистрацията на делегати и повече от трикратно увеличение на заявките за участие от артисти. Ние приемаме, че това е знак от музикалната и професионалната общност за голям интерес към форума и възможностите, които той дава за комуникация между хората в музикалният бизнес и образователната функция, която има“.

Боян Бояджиев (Pinter)

Боян Бояджиев (Pinter)

Тази година, основната дискусионна програма на конференцията се фокусира върху процеса на студийната продукция, мениджмънт, продуциране на музикални фестивали, дигитална дистрибуция, управление и експлоатация на права, презентации на компании и услуги и кръгла маса с дискусии за хеви метъл музиката. Любопитно е, че тази година, световният музикален елит, който идва в Пловдив, слага специален акцент върху темата за психичното здраве и зависимостите в музикалната индустрия. Ще говорим детайлно и за начините за увеличаване на приходите за развиващите се артисти и музикални лейбъли.

В Пловдив пристигата Lennart Östlund – саунд инженер в в Polar Studios, който е музикален продуцент на албуми на ABBA, LED ZEPPELIN, ROXETTE, CHIC, THE ROLLING STONES, RAMMSTEIN и много други, Edward Bicknell – легендарен мениджър на артисти, като DIRE STRAITS, GERRY RAFFERTY, ROXY MUSIC, BRIAN FERRY, букинг агент, мениджър на легендарната агенция William Morris в Ню Йорк, както и за втора поредна годинанай-влиятелната дама на канадската музикална индустрия – Sandy Graham.

Sons Of Apollo

Незабравима музикална атмосфера в Пловдив


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Концерт на Nile в София

Tankard идват на Running Free Festival 2023

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 202 други абонати

Концерт на Watain

Концерт на Cult Of Occult в София

W.A.S.P. в София

Статистика

  • 660 738 hits
%d блогъра харесват това: