The Other Side

Начало » Новини » Медии » “If I Can’t Have Love, I Want Power” от Halsey в “Картини от една изложба”

“If I Can’t Have Love, I Want Power” от Halsey в “Картини от една изложба”

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Maltworm и Deadscape в Троян

Концерт на Ashes Of Ares

Концерт на Yarotz в София


Предаването за концептуални албуми „Картини от една изложба” с водещ Сергей Шишов представя “If I Can’t Have Love, I Want Power” от Halsey. Събота, 22:00 ч., програма „Хоризонт” на Българското национално радио.

По-младата част от нашите слушатели отново има предложение да представим албум с предпочитана от тях музика, и това сега е “If I Can’t Have Love, I Want Power”, или „Ако не мога да имам любов, искам власт“, на американската певица и автор на текстове Halsey.

Halsey постига завиден успех за своите 29 години: има продадени записи в тираж над 22 милиона и е с над 6 милиарда прослушвания само в Съединените щати. Всичко това благодарение на нейните впечатляващи гласови данни. Това ѝ носи три музикални отличия Billboard, както и наградата Billboard Women in Music, MTV Video Music и Американската музикална награда (American Music Award). От дебюта си през 2014 г. Halsey издава един диамантен, 11 платинени, седем мултиплатинени и девет златни сингъла.

Halsey - If I Can't Have Love, I Want Power

Halsey – If I Can’t Have Love, I Want Power

Нейният четвърти студиен албум, който именно ще чуем в „Картини от една изложба“, впечатлява още с обложката си, на която откриваме имитация на Дева Мария с младенеца Иисус Христос. Продуценти и участници в записите са двама от американската индъстриъл рок група NINE INCH NAILS – Trent Reznor и Atticus Ross. В отделните песни участват също така други знаменитости: David Grohl от NIRVANA и FOO FIGHTERS, и Lindsey Buckingham от FLEETWOOD MAC.

Halsey заявява в интервю:

„Това е концептуален албум за социалния лабиринт на сексуалността, за радостите и страховете от бременността и раждането. За мен беше много важно обложката да предаде настроението от моето пътуване през последните няколко месеца, да откроя дихотомията на Мадоната и Блудницата. Идеята, че аз като сексуално същество, и моето тяло като съд и дар за детето ми, са две концепции, които могат да съществуват съвместно мирно и мощно. Тялото ми принадлежи на света по много различни начини през последните няколко години и този образ е моето средство да възвърна автономията си и да утвърдя гордостта и силата си като жизнена сила за моето човешко същество“.

Албума “If I Can’t Have Love, I Want Power”, или „Ако не мога да имам любов, искам власт“, ще чуем в предаването “Картини от една изложба” на програма “Хоризонт” в събота, 22 април, в новото ни време – след новините от 22:00 ч.


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Концерт на Nile в София

Tankard идват на Running Free Festival 2023

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 202 други абонати

Концерт на Watain

Концерт на Cult Of Occult в София

W.A.S.P. в София

Статистика

  • 661 873 hits
%d блогъра харесват това: