The Other Side

Начало » Новини » AFTERMATH представиха лирик видеото „Pseudocide“

AFTERMATH представиха лирик видеото „Pseudocide“

Telegram канал на The Other Side

Концертът на FLESHGOD APOCALYPSE и EX DEO в София се мести за 2021 г.

Категории

Архив

TIAMAT в София на 29 октомври 2021 г.


Чикагските трашери AFTERMATH показаха лирик видео към песента „Pseudocide“, която е част от концептуалния им албум „There Is Something Wrong“, излязъл на 15 февруари 2019 г.

Автор на обложката на „There Is Something Wrong“ е Dimitri Patelis.

Aftermath - There Is Something Wrong

Aftermath – There Is Something Wrong

AFTERMATH са:

Kyriakos „Charlie“ Tsiolis – вокали
Steve Sacco – китара
George Nektarios Lagis – бас
Ray Schmidt – ударни

Kyriakos 'Charlie' Tsiolis - Aftermath

Kyriakos ‘Charlie’ Tsiolis – Aftermath

Дискография на AFTERMATH:

1994 • Eyes Of Tomorrow (full-length)
2011 • 25 Years Of Chaos (boxed set)
2015 • Killing The Future (re-release of 1987 demo)
2019 • There Is Something Wrong (full-length)
2020 • Give Peace A Chance (single)


Елате в Telegram канала на The Other Side чрез следния линк t.me/theothersidezine и/или се абонирайте за нашия бюлетин!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 173 other followers

ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN и FROM HELL в София

PARADISE LOST в София на 1 декември 2021 г.

NO MORE MANY MORE представят втория си албум „Не и този път“ на живо

Статистика

  • 556 336 hits
%d блогъра харесват това: