The Other Side

Начало » Българска сцена » На 22 октомври в „От другата страна“ по радио Варна

На 22 октомври в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервюта с Jens Johansson (STRATOVARIUS), Asis Nasseri (HAGGARD) и Frederyk Rotter (ZATOKREV). Ще разберем подробности за концертите на HAMMERFALL, GORILLA BISCUITS, TARJA и STRATOVARIUS, както и за 30-годишнината на албума „Походът“ и юбилейния концерт на АХАТ. Ясен Вакашински за американците SYNODIC.

Специално интервю с Jens Johansson (STRATOVARIUS). Разговор с Asis Nasseri (HAGGARD). Бойко Гюров (BGTSC) за концерта на TARJA и STRATOVARIUS на 29 октомври в София. Звезди Керемидчиев за 30-годишнината на албума „Походът“ и концерта на АХАТ на 24 октомври в София. Разговор с Frederyk Rotter (ZATOKREV). Александър Бояджиев (141, LAST HOPE) за концерта на GORILLA BISCUITS на 27 октомври в София. Иван Сталев за участието на JOHN STEEL с David Reece (ex-ACCEPT, ex-BONFIRE) като съпорт на HAMMERFALL. „Мазето на Вакашински“Ясен Вакашински представя американския атмосферичен блек метъл проект SYNODIC.

От другата страна

В предаването ще звучи музика на: Александра Зернер, TESTAMENT, BORN FROM PAIN, CHIMAIRA, WARKINGS, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, GODSMACK, EXCITER, DEMENTIFY и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: