The Other Side

Начало » Българска сцена » На 2 юли в „От другата страна“ по радио Варна

На 2 юли в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервю с Gus G. (FIREWIND, ex-OZZY). Ще разберем подробности за концертите на THY ART IS MURDER, EMMURE и Gus G. За новите издания на HAYES & Y, Свилена Тенева, ДВЕ КУПЕТА и DISHONORED.

Специално интервю с Gus G. (FIREWIND, ex-OZZY). Руслан Русев (Wrong Fest) за концертите на THY ART IS MURDER на 3 юли и на EMMURE на 10 юли в София. Светльо Михайлов за „Burgas Jam 2018“ на 7 юли в Бургас с участието на Gus G. Представяне на „Shadows“ – дебюта на Свилена Тенева. Разговор с Благослав Анастасов за „Over“ – новия сингъл на HAYES & Y. Виктор Маринов за „Това е илюзията“, новия албум на ДВЕ КУПЕТА. Мартин Боев за „Waves“, новия сингъл на DISHONORED. „От архива“ – Max Cavalera (SOULFLY).

От другата страна

В предаването ще звучи музика на: ABSTRACTION, MESHUGGAH, SKINDRED, BROND, GOJIRA, GRAVE DIGGER, I’LL BE DAMNED, PRIMAL FEAR, JOHN STEEL и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: