The Other Side

Начало » Българска сцена » На 30 април в „От другата страна“ по радио Варна

На 30 април в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервю с Kelly Hansen (FOREIGNER). Ще разберем подробности за концертите на TURISAS, FOREIGNER, и THE TOASTERS, както и за новите издания на MENTAL ARCHITECTS, P.I.F. и VIOLONS BARBARES.

Специално интервю с Kelly Hansen (FOREIGNER). Бойко Гюров (BGTSC) с информация за концерта на TURISAS на 6 май в София. Мартин Стоянов (Loud Concerts) за концерта на FOREIGNER в Русе на 8 май. Жо Василев за „Decadence“, новия дългосвирещия дебют на DASH THE EFFORT. Антон Велев за „⠠⠠⠞⠗⠥⠑⠎⠊⠣⠞“ („Truesight“), новото EP на MENTAL ARCHITECTS. Ростислав Бакалов (HC Spirit) за концерта на THE TOASTERS на 6 май в София. Разговор с Димо Стоянов за авторския спектакъл на P.I.F. „Кой прибира сутрин звездите?“ и новия сингъл на групата „О!“. Димитър Райков (DIY Conspiracy) за концерта на френската скриймо/пост-хардкор банда CANINE. Димитър Гугов за „Wolf’s Cry“, новия албум на етно проекта VIOLONS BARBARES.

От другата страна

Слушатели на „От другата страна“ ще спечелят покани за първия концерт от 27-то издание на Международния музикален фестивал „Откритие“ – акустичния рок концерт на РЕНЕГАТ, PAINOUT и HEADMASTER на 11 май във Варна.

В предаването ще звучи музика на: OUT OF TUNE, DAY OF EXECUTION, SUNSTORM, EMMURE, URIAH HEEP, PINK FLOYD, JETHRO TULL, BROND и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: