The Other Side

Начало » Българска сцена » Steve Vai и младият китарист Кристиан Добрев свирят заедно

Steve Vai и младият китарист Кристиан Добрев свирят заедно

Купи билет за Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Категории

Архив


Кристиан Добрев е на 21 години. Този месец Кристиан се срещна със звездата в Атина. Случил се импровизиран разговор, на който Кристиан е помолен да покаже умението си и… мечтата му се сбъдва – Steve Vai пожелава да свири с него!

На сцената се получава един изключително приятелски и непринуден джем сешън, с много усмивки, емоции, флойдове, техники и бързина!

Кристиан не може и няма никога да забрави емоцията! Разказва с вълнение колко силно и завладяващо е присъствието на Стив на сцената, колко сигурен и стабилен се чувства човек с него! Той не скрива, че не е спирал да гледа звездата в ръцете и, че в процеса на свирене, е научил не малко нови неща и техники.

Силно впечатлен е от невероятно приятелското отношение на големия китарист, както от многото усмивки и мили жестове, разменени по време на изпълнението.

Кристиан Добрев и Steve Vai

Кристиан Добрев и Steve Vai

От тук нататък, той ще продължи да свири, зареден с огромната позитивна енергия, предадена му от Steve Vai! Казва, че това е изживяване, урок и спомен за цял живот!

След участието, звездата поздравява младия китарист за техниката и бързината, и му споделя, че импровизациите, които е изсвирил съвсем спонтанно, дават добра надежда за качествени композиции и ако продължи да работи с такъв хъс , желание и самоотверженост, няма да е далеч покоряването на голямата сцена!

Кристиан е луд от щастие, но знае, че и повече трябва да работи, за да развива максимално музикалните си способности, за да не разочарова. Сега, повече от преди, младият китарист е амбициран да завърши висшето си образование по музика, да се упражнява настойчиво и да обърне повече внимание на композирането (до момента има 4 авторски парчета, като едното вече е звучало по програма Хоризонт на БНР).

Кристиан споделя: „Обичам страната си, бях приет да следвам в Англия, но реших да не заминавам. Обаче много съм разочарован от некоректната конкурсна политика на Балканите, например конкурса в Омиш, Хърватия и Плевен, България. Но тези неща вече са зад гърба ми. В момента съм безкрайно щастлив и приех предизвикателството да работя повече и повече. За мен музиката винаги е била живота ми, но сега става още по-значима!“


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Diablery, Shadowcraft, Occultum, and Belgarath live in Sofia

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 151 other followers

Статистика

  • 448 400 hits
%d блогъра харесват това: