The Other Side

Начало » Българска сцена » Steve Vai и младият китарист Кристиан Добрев свирят заедно

Steve Vai и младият китарист Кристиан Добрев свирят заедно

Категории

Архив


Кристиан Добрев е на 21 години. Този месец Кристиан се срещна със звездата в Атина. Случил се импровизиран разговор, на който Кристиан е помолен да покаже умението си и… мечтата му се сбъдва – Steve Vai пожелава да свири с него!

На сцената се получава един изключително приятелски и непринуден джем сешън, с много усмивки, емоции, флойдове, техники и бързина!

Кристиан не може и няма никога да забрави емоцията! Разказва с вълнение колко силно и завладяващо е присъствието на Стив на сцената, колко сигурен и стабилен се чувства човек с него! Той не скрива, че не е спирал да гледа звездата в ръцете и, че в процеса на свирене, е научил не малко нови неща и техники.

Силно впечатлен е от невероятно приятелското отношение на големия китарист, както от многото усмивки и мили жестове, разменени по време на изпълнението.

Кристиан Добрев и Steve Vai

Кристиан Добрев и Steve Vai

От тук нататък, той ще продължи да свири, зареден с огромната позитивна енергия, предадена му от Steve Vai! Казва, че това е изживяване, урок и спомен за цял живот!

След участието, звездата поздравява младия китарист за техниката и бързината, и му споделя, че импровизациите, които е изсвирил съвсем спонтанно, дават добра надежда за качествени композиции и ако продължи да работи с такъв хъс , желание и самоотверженост, няма да е далеч покоряването на голямата сцена!

Кристиан е луд от щастие, но знае, че и повече трябва да работи, за да развива максимално музикалните си способности, за да не разочарова. Сега, повече от преди, младият китарист е амбициран да завърши висшето си образование по музика, да се упражнява настойчиво и да обърне повече внимание на композирането (до момента има 4 авторски парчета, като едното вече е звучало по програма Хоризонт на БНР).

Кристиан споделя: „Обичам страната си, бях приет да следвам в Англия, но реших да не заминавам. Обаче много съм разочарован от некоректната конкурсна политика на Балканите, например конкурса в Омиш, Хърватия и Плевен, България. Но тези неща вече са зад гърба ми. В момента съм безкрайно щастлив и приех предизвикателството да работя повече и повече. За мен музиката винаги е била живота ми, но сега става още по-значима!“


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DISTORTED REALITY и ZAPLAXA на 24 ноември в София

Статистика

  • 416 621 hits
%d блогъра харесват това: