The Other Side

Начало » Българска сцена » На 26 март в „От другата страна“ по радио Варна

На 26 март в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервю с Aaron Aedy (PARADISE LOST). Ще разберем подробности за Wacken Metal Battle Bulgaria 2018 и концертите на ENSLAVED, SAMAEL и PARADISE LOST,  новите издания на DRIVE YOUR LIFE и ANONYME.

Специално интервю с Aaron Aedy (PARADISE LOST). Бойко Гюров (BGTSC) за „Wacken Metal Battle Bulgaria 2018“. Васил Върбанов за 12-годишнината на Tangra Mega Rock и концертите на ENSLAVED, SAMAEL и PARADISE LOST в София на 3 и 4 април. Представяне на „The Wizard Of Death“, новия албум на DRIVE YOUR LIFE  – разговор в студиото. Андрей Чолаков за „The Absence“, новото EP на ANONYME. Константин Кацаров за концерта на РЕНЕГАТ на 31 март във Варна и участието му като вокалист в BRAIN DONOR. ODD CREW за представянето на новия им албум „The Lost Pages“ във Варна на 30 март. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на INSOMNIUM и TRIBULATION.

От другата страна

Слушател на „От другата страна“ ще спечели покана за концерта на ROTTING CHRIST на 21 април в Бургас, предоставена от организаторите Broken Silence.

В предаването ще звучи музика на: ERIDAN, LAIBACH, TEXAS, PRIMAL FEAR, DOKKEN, GRIMAZE, NECROPHAGIA, BORN FOR VENGEANCE и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distorted Reality, Oldenwood и Dark Soul Architects в рок бар Фенс

Статистика

  • 393 185 hits
%d bloggers like this: