The Other Side

Начало » Българска сцена » На 26 февруари в „От другата страна“ по радио Варна

На 26 февруари в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервю с Maesto Mistheria и Цена Керчева (VIVALDI METAL PROJECT). Ще разберем подробности за фестивала „Varna Mega Rock“ и за преиздаването на албумите на ЕКСХУМАТОР. Ясен Вакашински ще ни запознае с американците MOORK.

Специално интервю с Maesto Mistheria и Цена Керчева (VIVALDI METAL PROJECT). Разговор с Al Di Meola. Бойко Гюров (BGTSC) за концерта на THERION на 10 март в София. Гости в студиото варненската рок група KASHMIR. Цонко Цонев за фестивала „Varna Mega Rock“ и участието на NIGHTWISH. Ангел Симитчиев (Amek Collective) за концерта на канадското дроун дуо NADJA на 1 март в София. Ивайло Йорданов – „Пифа“ за преиздаването на албумите на ЕКСХУМАТОР. Представяне на участниците в кастингите за „Wild Child Fest 2018“ – разговор със Стефан Момеров, вокалист на S.T.I.R. В „Мазето на Вакашински“ – Ясен Вакашински представя американския блек метъл проект MOORK.

От другата страна

В предаването ще звучи музика на: STEELERS, IHSAHN, Marco Mendoza, ZZ TOP, STEPPENWOLF, Mick Jagger, THE DOORS, THE SWORD, SCOLOS и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distorted Reality, Oldenwood и Dark Soul Architects в рок бар Фенс

Статистика

  • 393 185 hits
%d bloggers like this: