The Other Side

Начало » Българска сцена » На 12 февруари в „От другата страна“ по радио Варна

На 12 февруари в „От другата страна“ по радио Варна

Категории

Архив


В понеделник вечер в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов ще чуем интервю с Christofer Johnsson (THERION). Ще разберем подробности за „Valentine’s Massacre Festival 2018“, новите албуми на ARTIFICIAL COMET и BLUES TRAFFIC. Ясен Вакашински ще ни разкаже за концерта на ARKONA и KHANЪ.

Специално интервю с Christofer Johnsson (THERION). Жо Василев (Black Nebula Events) за „Valentine’s Massacre Festival 2018“ в Пловдив (16 февруари) и в София (17 и 18 февруари). Радни Станчев за „Punk For The Masses“, новия албум на ARTIFICIAL COMET. Представяне на „Обувки за блус“, новия албум на BLUES TRAFFIC – разговор с басиста Арам Татеосян. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на ARKONA и KHANЪ. Ангел Симитчиев (MYTRIP) за „Звуци от море, сърце и слънце“ (Contemporary Space, Варна), съвместния му проект с художничката Светлана Мирчева. В „Мазето на Вакашински“ – SPELL OF DARK, атмосферичнен Ambient Black Metal проект от Русия.

От другата страна

В предаването ще звучи музика на: ХАДЕС, NINE ELEVEN, AXEL RUDI PELL, SAINTED SINNERS, CORELEONI, OVERKILL, MAGNETIC и др.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.

Повторение на предаването можете да слушате в четвъртък сутринта от 0:00 до 3:00 ч. по радио Варна.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: