The Other Side

Начало » Българска сцена » Датските банди HEXIS и TELOS в София на 24 май

Датските банди HEXIS и TELOS в София на 24 май

Категории

Архив


От живописната хлад на тесните датски фиорди до прашните бетонни монументи на софийската градска реалност. От студения мрак на апатичното скандинавско безвремие до сивата и монотонна матрица на пост-модерния, съвременен град. Северноевропейският мистицизъм среща балканската импулсивност в един от най-анахроничните концерти, на които ще станете свидетели тази пролет.

В празничния 24 май, черните облаци на собствените ни съзнания ще се сгъстят в критична доза емоционален дисбаланс, резултат от една трудна за описване музикално-шумова кататония.

Викинги на мрака, две датски супер-групи са тръгнали на поход из безкрайните европейски пътища. Един от тях ще ги доведе право в София, място, където музиката им най-после ще се почувства у дома, дори на хиляди километри от него. HEXIS и TELOS ще посетят родината ни за един концерт, издържан предимно в сиво-черната гама на Бащите на северноевропейският Black Hardcore, който вече десетилетия размазва алтернативните сцени по света с втрещяваща бруталност, до болка искрена емоционалност и крайна експресивност чувствата…

Със своя Blackend Hardcore HEXIS и TELOS ще имат удоволствието да помрачат дори прекрасния почивен ден на всички, избрали да посетят тяхното участие в столицата. Подкрепа в това начинание ще им окажат глашатаите на урбанистичния реализъм, Grindcore терористичната организация RAZGRUHA, както и Grind/Death кошмара БЯС.

Началото на събитието е от 20:00 ч., като планът е концерта да започне НА ВРЕМЕ! Входът ще коства еквивалента на 5 спестени билетчета от градския транспорт (8 лева), а мястото на срещата е добре познатият ни скейт клуб Grindhouse.

Hexis and Telos live in Sofia

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: