The Other Side

Начало » Българска сцена » Датските банди HEXIS и TELOS в София на 24 май

Датските банди HEXIS и TELOS в София на 24 май

Последни публикации

Категории

Архив


От живописната хлад на тесните датски фиорди до прашните бетонни монументи на софийската градска реалност. От студения мрак на апатичното скандинавско безвремие до сивата и монотонна матрица на пост-модерния, съвременен град. Северноевропейският мистицизъм среща балканската импулсивност в един от най-анахроничните концерти, на които ще станете свидетели тази пролет.

В празничния 24 май, черните облаци на собствените ни съзнания ще се сгъстят в критична доза емоционален дисбаланс, резултат от една трудна за описване музикално-шумова кататония.

Викинги на мрака, две датски супер-групи са тръгнали на поход из безкрайните европейски пътища. Един от тях ще ги доведе право в София, място, където музиката им най-после ще се почувства у дома, дори на хиляди километри от него. HEXIS и TELOS ще посетят родината ни за един концерт, издържан предимно в сиво-черната гама на Бащите на северноевропейският Black Hardcore, който вече десетилетия размазва алтернативните сцени по света с втрещяваща бруталност, до болка искрена емоционалност и крайна експресивност чувствата…

Със своя Blackend Hardcore HEXIS и TELOS ще имат удоволствието да помрачат дори прекрасния почивен ден на всички, избрали да посетят тяхното участие в столицата. Подкрепа в това начинание ще им окажат глашатаите на урбанистичния реализъм, Grindcore терористичната организация RAZGRUHA, както и Grind/Death кошмара БЯС.

Началото на събитието е от 20:00 ч., като планът е концерта да започне НА ВРЕМЕ! Входът ще коства еквивалента на 5 спестени билетчета от градския транспорт (8 лева), а мястото на срещата е добре познатият ни скейт клуб Grindhouse.

Hexis and Telos live in Sofia

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: