The Other Side

Начало » Новини » Актуални новини за концерта на PARKWAY DRIVE в зала Универсиада

Актуални новини за концерта на PARKWAY DRIVE в зала Универсиада

Категории

Архив


Концертът на PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS и DARKEST HOUR ще се състои този петък, утре, 21 април в столичната зала Универсиада. Както знаете той бе обявен за открития клуб „Маймунарника“, но лошите климатични условия принудиха организаторите да го преместят. След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през изминалото лято, турнето на PARKWAY DRIVE минава и през България. То е част от световната обиколка по представянето на последния успешния албум на австралийците „IRE“. Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE, като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.

Parkway Drive in Sofia

За удобство на всички желаещи да присъстват, концертът ще е достъпен за всички възрасти (All Ages). Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти правени някога у нас!

Програмата на вечерта по часове е следната:
17:30 ч. – Отварят вратите на залата
18:40 ч. – DARKEST HOUR
19:30 ч. – STICK TO YOUR GUNS
20:45 ч. – PARKWAY DRIVE

От BGTSC коментират: „Поради лошите климатични условия и завишен интерес се налага да удължим времето на събитието, като отворим вратите по-рано от обявеното. Това по-никакъв начин няма да повлияе върху продължителността и представянето на предварително планираната с групите концертна програма.“

Организаторите напомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия ние ще допуснем първото представено.
Закупените билети за същата дата в клуб „Маймунарника“ ще важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:
Деца навършили 7 годишна възраст и по-малки влизат без билет, но задължително с придружител! Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет.
Акредитираните лица не могат да бъдат придружители!

Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
– напитки;
– видео камери и фотоапарати със сменяем обектив;
– аудио записващи устройства;
– оръжие;
– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
– стъклени бутилки;
– преносимо лазерно оборудване.

Снимки, видео и аудио записи:
Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и от професионалните фотографи!

Филмирането и аудиозаписа на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Часове и места за влизане, изходи:
Входът за фенове и гости с покани ще работи от 17:30 до 22:00 ч. и се намира на западната страна на залата.
Входът за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Шипченски проход“ и ще работи от 17:30 до 19:30 ч.

Напускането на събитието при всички случаи е окончателно!

Залата разполага с достатъно евакуационни изходи, но само два външни и шест вътрешни входа за фенове и гости на събитието. Всички изходи са обозначени съгласно приложението им.
Залата разполага с достатъчно амфитеатрално разположени седящи места достъпни от пет входа, както и терен за правостоящи достъпен от входовете на приземния етаж.

В момента и до деня на концерта цената на билетите ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място цената на входа ще е 45 лева. В деня на шоуто до входа за фенове ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 ч.

Билетите се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Официално видео на PARKWAY DRIVE:

Официално видео на STICK TO YOUR GUNS:

Официално видео на DARKEST HOUR:


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: