The Other Side

Начало » Българска сцена » В „Неделен рок блок” на 12 март

В „Неделен рок блок” на 12 март

Distorted Reality & Day Of Execution (new album release party)

Категории

Архив


„Неделен рок блок” е радио предаване, което се излъчва всяка неделя между 18 и 23 ч. по студентското радио „Реакция”. В него водещите канят на гости различни групи от българската рок и метъл сцена, а сред другите основни части са “Roll Over” – рубрика за блус и рокендрол, „Железобетон” – плейлист от песни, обединени от обща тема или звучене и „Извън светлините на прожектора” – рубрика за банди от най-дълбокия български ъндърграунд.

Днес в предаването освен редовния букет рубрики сме планирали и телефонно интервю около 20:00 ч. В ефир ще се прозвучи един стар познайник – Велизар Телбийски (АНТИФРИЗ), който ще разкаже за плановете на групата, които включват влизане в студио за записи на нов албум.

Неделен рок блок

Блокът ще включва и “Roll Over”, в който темата ще бъде животът и творчеството на Бет Харт, както и “Железобетон”, който този път ще почете хората, довели ни на този свят, а именно родителите (и това не е евфемизъм за псувня).

“Извън светлините на прожектора”, рубриката ни за млади банди, този път ще я има два пъти. Двете групи, които ще ви представим, са прогресарите от Златица – ABSTRACTION, както и Crossover бандата от София – MAGNETIC.

Предаването започво в 18:00 ч., както винаги в самото начало ще бъде изтеглен печелившия от играта – касетка с първото демо на UPYR! Очаква се излъчването да продължи до около 23:00 ч. Закачайте се ефирно, когато му дойде времето, а може да ни потърсите и в социалните мрежи.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: