The Other Side

Начало » Българска сцена » РЕВЮ в клуб Joy Station на 17 март

РЕВЮ в клуб Joy Station на 17 март

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


На 17 март, петък, на сцената на Joy Station ще чуете „класическите“ парчета на РЕВЮ, които ще внесат много енергия, музика и свободен дух. Ако искате да чуете на живо песни като „Ала Бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“ и „Цветя от края на 80-те“ със сигурност не трябва да пропускате това събитие.

Първи на сцената ще се качат талантливите музиканти от NO MORE MANY MORE, които ще представят клипа на парчето „Утре е ден“, което е част от чисто новият им албум, излязъл преди седмица.

Началото е от 21:00 ч., билети се продават в мрежата на Eventim, Фантастико и на място.

Ревю в клуб Joy Station на 17 март

Историята на РЕВЮ започва още през 1985 г., когато Васил Гюров, Димитър Воев и Кирил Манчев създават група КАЛЕ. Първата официална изява на групата е през 1987 г. на Първия софийски рок фестивал. След третото парче изключват микрофоните им и ги свалят от сцената. Причината е, че парчетата са предизвикателни и дръзки за времето си. През 1988 г. КАЛЕ се разпада, възкръсвайки малко по-късно същата година в двете най-култови групи в България за този период – РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ.

След създаването на РЕВЮ от Васил Гюров, Кирил Манчев, Бойчо Карабойчев и Милена Славова през 1988 г. През следващата 1989 г. групата записва един албум, съдържащ емблематични за времето си парчета, сред които „Ала Бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“ и др., както и парчета, записани на репетиции като „Цветя от края на 80-те“ и „Без адрес“. В края на 1990 г. след участие на музикален фестивал в Корея музикантите прекратяват изявите си и решават да търсят реализация в чужбина.

РЕВЮ се завръщат през 2001 г., когато Милена и Васил Гюров се събират отново и заедно с Михаил Пешев (Нова Генерация) издават албума „10”. В края на 2016 г. групата издаде албума си „Революция“, който набира популярност след представянето си в НДК.

Бандата е в състав:
Кристина Серафимова – вокали
Веселин Йовчев – китари
Деян Драгиев – барабани
Васил Гюров – бас и вокали


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 692 242 hits