The Other Side

Начало » Новини » Предстоящи концерти » Клубове » NIGHTSTALKER с концерт в София на 1 април 2017 г.

NIGHTSTALKER с концерт в София на 1 април 2017 г.

Distorted Reality & Day Of Execution (new album release party)

Категории

Архив


Ако NIGHTSTALKER бяха артист на някой голям лейбъл, най-вероятно в прессъобщенията биха били представени като „гръцкият отговор на BLACK SABBATH“ или нещо подобно. И в това би имало известна доза истина, NIGHTSTALKER ще спечелят всички фенове на ненадминатите BLACK SABBATH.

И вие ли сте сред тях – феновете на BLACK SABBATH? Все още ли не сте гледали NIGHTSTALKER на живо? Втори шансове има, има и трети, че даже и пети. За пропусналите последните два концерта на атиняни у нас – този на Wild Child Fest през 2013 г. във Варна или на Wrong Fest миналата година, групата идва за самостоятелно шоу в страната ни. То се организира от Live & Loud, които канят групата за втори път у нас, като първият беше в София през 2013 г. Датата е 1 април. Мястото е едноименният клуб в София на ул. Позитано 8, а билетите са – 50 броя билети са в продажба в мрежата на eTicketsMall и онлайн на liveandloud.net на цена 16 лева. За следващите билети цената ще стане 18 лева, а в деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба на цена 20 лева. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

Nightstalker in Sofia

Сега обаче сет листът няма да е кратък фестивален такъв, а дълъг и напоителен. Бандата има нов албум и Argy – вокали, Andreas – бас, Tolis – китара и Dinos – барабани нямат търпение да го представят на българската публика. Озаглавен е „As Above, So Below“ (2016, Oak Island Records), физическият му носител е с прекрасен провокативен артуърк, а етикетите за музиката отново можем да си ги оставим да си седят в задния джоб. Не че им пука чак толкова, но NIGHTSTALKER биха предпочели да им спестите стикера „стоунър рок“ и вместо да се тормозите с това какъв стил свирят, просто да се отпуснете и да се насладите на музиката им.

Това е пътешествие без определена дестинация, без начало и край. Това е NIGHTSTALKER! Това е рокендрол!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: