The Other Side

Начало » Новини » Предстоящи концерти » Клубове » РЕВЮ представят „Революция“ в Адамс на 17 февруари

РЕВЮ представят „Революция“ в Адамс на 17 февруари

Distorted Reality & Day Of Execution (new album release party)

Категории

Архив


На 17 февруари, петък, РЕВЮ ще представят новия си албум „Революция“ на сцената на бар-клуб „Адамс“. Началото на събитието е от 22:00 ч., входът е 15 лева. Билети за клуба могат да се купят от eTicketsMall. Сцената се намира на ул. Ангиста 6 (до пл. Сточна Гара). Вижте програмата за месец февруари.

Ревю в Адамс

Историята на РЕВЮ започва още през 1985 г., когато Васил Гюров, Димитър Воев и Кирил Манчев създават група КАЛЕ. Първата официална изява на групата е през 1987 г. на Първия софийски рок фестивал. След третото парче изключват микрофоните им и ги свалят от сцената. Причината е, че парчетата са предизвикателни и дръзки за времето си. През 1988 г. КАЛЕ се разпада, възкръсвайки малко по-късно същата година в двете най-култови групи в България за този период – РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ.

След създаването на Ревю от Васил Гюров, Кирил Манчев, Бойчо Карабойчев и Милена Славова през 1988 г. През следващата 1989 г. групата записва един албум, съдържащ емблематични за времето си парчета, сред които „Ала Бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“ и др., както и парчета, записани на репетиции като „Цветя от края на 80-те“ и „Без адрес“. В края на 1990 г. след участие на музикален фестивал в Корея музикантите прекратяват изявите си и решават да търсят реализация в чужбина.

РЕВЮ се завръщат през 2001 г., когато Милена и Васил Гюров се събират отново и заедно с Михаил Пешев (Нова Генерация) издават албума „10”. В края на 2016 г. групата издаде албума си „Революция“, който набира популярност след представянето си в НДК.

Бандата е в състав:
Кристина Серафимова – вокали
Веселин Йовчев – китари
Деян Драгиев – барабани
Васил Гюров – бас и вокали

За повече информация посетете www.barclubadams.com където ще намерите всичко на едно място – календар с предстоящите събития, снимки от минали събития, промоции, коментари и всичко друго, което ви интересува.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: