The Other Side

Начало » Фотография » Фотогалерия: Autumn Soul на Даниела A. Висоцкая

Фотогалерия: Autumn Soul на Даниела A. Висоцкая

Категории

Архив


† Първи стъпки в мрачния стил: Здравейте, моето име е Даниела А. Висоцкая, с радост ви представям моята нова фотосесия съвместен проект с Георги Велев.

Всичко дойде с музиката която ме поддържаше и стимулираше да продължавам на пред имах доста труден живот в детска възраст когато баща ми почина. Всичко се случи в една доста лабилна възраст в израстването на личността на човек.

Тогава започнах да пиша и създавам стихове, песни и сценарии. Започнах да живея един доста по-духовен и извисен живот от останалите мои връзсници.

Но често казано, не съжалявам за нищо защото това ме е изградило, това което съм, а аз съм изключително добър човек и не само въпросът е, че човек вероятно трябва да има възможността да ме опознае. Така започна и влечението към готик субкултурата.

Даниела А. Висоцкая

† Няколко кратки думи за това как се зароди вдъхновението за фотосесията.

Отдавна съм привърженичка на готик фотосесиите и готик стила като цяло зароди се от тинейджърските ми години, след което срещнах Велев и решихме да направим ей така пробни снимки за да видим какво ще се получи като обединим идеите си. Ефекта наистина беше доста добър от общите ни идеи и така решихме да работим заедно,не отдавна обикаляме подобни мрачни места и постоянно изникват нови и нови идеи.В началото на март месец 2016 г. малко след рожденият ми ден отново бяхме тръгнали на „пътешествие“ и една доста дълга разходка около панчаревското езеро. Тогава се зароди идеята ми да направим сесия там.

Даниела А. Висоцкая

Обсъдих го с Велев той също се съгласи. За жалост не винаги има достатъчно време за да обикаляме и да работим по съвместните си проекти точно тази фотосесия се случи в края на 2016 г.

В началото просто беше идея която изобщо не знаехме кога ще се осъществи. В началото на август месец отново реших да мина през мястото защото е изключително подходящо за тренировки както и духовни размисли. Съответно идеята ми се засили. Започнах да обмислям облеклото които е най-важната част от всичко,в началото изобщо не планирах да е рокля но майка ми даде перфектната идея за роклята.След което започнах да я планирам лека полека и изпратих скиците на моя позната шивачка която се съгласи да сътвори роклята. Всичко беше обмислено и изработено след което дойде и времето на колието. Разговарях със Тереза Маджарова която ръчно изработи прекрасния чокър на врата ми точно като цвета на роклята и го озаглавихме синьо-зелени очи.

Даниела А. Висоцкая

Всичко беше планирано за средата на септември месец 2016 г. Но се случи един изключително неприятен инцидент на един доста дългоочакван концерт у нас и за жалост претърпях контузия на десният ми крак което направи движението ми невъзможно наложи се да отменихме снимките.

Аз бях изключително разочарована от това но успявах да се държа психически и съответно знаех че трябва да направя сесията възможно най-скоро защото все пак съм хвърлила изключително много желание и надежди за нея и един вид ме е стимулирала да продължавам напред.

Същото така доста от моите приятели и хора, които ме харесват, очакваха да пусна новите снимки и постоянно ме питаха: „Къде си? Какво се случва?“… За моя огромна радост обаче снимките се осъществиха и сега мога да ги споделя с вас и се надявам че ще мога да докосна всеки един от вас с красота, естетика, идея, вдъхновение и описание.

Даниела А. Висоцкая

Дори и хора които не са привърженици на готиката но умеят да виждат красотата в естетиката и в желанието да сътвориш нещо. И най-вече красотата в този мрачен стил които не понася на всеки един човек.

†Лична философия – Няма нищо невъзможно ,винаги можеш да навиеш съзнанието си така че да се справиш със всяко едно нещо. Философи които управляват личният ми живот – Аристотел, Кант, Сенека, Платон, Ницше.

†Стил в изкуството: Фантастика.

† Музикални предпочитания: Всякакъв вид метъл и рок.

†Странични занимания и хоби: Рисуване, пеене, спорт, стрелба, финанси, свирене на китара.

† Какво желаете да оставите след себе си като артист: Винаги съм искала мислите ми и чуствата ми да бъдат разбрани от хората искам да ме запомнят така като философ на новото време,като излъчване и естетическа красота.Желая да докосна всеки един с мисъл и мъдрост и с това да бъда запомнена.

† Послание към последователите на готиката в България и по света: Всеки различно възприема нещата заради това и всеки един човек е уникален сам по себе си. Работете над себе си като личност така единствено ще откриете истинските ценности.

Даниела А. Висоцкая

За проекта:

Фотограф – Георги Велев
Модел – Даниела А. Висоцкая (20 години)
рокля – по индивидуален прокет на Д. Висоцкая и И. Димитрова. Шивач – Л. Георгиева.
корсет – Charmian iresistable fasion
ръкавици – Seresia naughty by nature 😉
чокър – Ddeluxsus

24.09.2016


1 коментар

  1. […] снимки на същото място в същата гора фотогалерията „Autumn Soul“ е снимана в същата гора. Само че този път определено […]

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: