The Other Side

Начало » Българска сцена » PHASE и ЮВИГИ – жега сред снеговете

PHASE и ЮВИГИ – жега сред снеговете

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


26 януари 2013 г. се случи снежен и студен. София бе побеляла, както си е редно за Голям Сечко. Гърците PHASE пристигнаха сред преспите, след няколко снимки, които скоростно поеха из мрежата, се запътиха към „Адамс“, където полекичка се готвеха за втория си концерт у нас. Към 20:30 ч. все течеше саундчекът на двете групи (от българска страна участници в събитието бяха ЮВИГИ). Феновете се нижеха на групички и веднага обсаждаха бара, където освен твърдото, наблягаха и на бирата, въпреки минусовите температури навън.

Ювиги

Ювиги

ЮВИГИ откриха концерта и представиха десетина свои песни, половината от които са от току що излезлия им албум „От първо лице“: „Сила“, „Отън студен“, „Забравен миг“, „Край огъня“, „Злите езици“… Вижте цялата плейлиста тук. Постепенно момчетата загряха атмосферата, а най-верните им фенове се разкуфяха. Чудесно начало на концерта!

Phase

Phase

Дойде ред и на гостите PHASE от Гърция. Трудно е да използвам прилагателни за да опиша абсолютно всичко, случило се на сцената. Изключително раздаване! Въпреки някои технически засечки, се получи наистина невероятен концерт. Лично аз не се усетих как съм нащракал едно стотина снимки, хахаха, които ви предоставям. Изсвириха всичкитие си познати нам и непознати песни, няколко кавъра (спомням си, че имаше на DOORS, ама коя песен, вече съм забравил)… Thanos то отпиваше от „хайнекена“, то от твърдото питие, между песните се раздаваха наздравици с феновете. Свиренето им продължи доста дълго, но в никакъв случай не ми беше досадно, напротив, накрая не ми се искаше да свършва.

Phase

Phase

Накрая наздравици, общи снимки и обещания за нови срещи. Една хубава вечер, на хубаво място. Клуб „Адамс“ има потенциал за развитие, за да се превърне в сцена за ъндърграунд музиката. Специални поздравления на домакина на събитието Ники „Адамса“, както и на организаторите Еси и Краси! Благодарско за вечерта!

Снимки и текст: Mrazek


1 коментар

  1. Krassy каза:

    Е, наистина забележителен репортаж е написал Mrazek !! Благодаря ти брат !! И аз и Еси се радваме, че концерта на Ювиги и Phase ти е харесал!! Истината е, че заслуга затова имат и момчетата от 2 банди и разбира се Ники Адамса….Трудно ми е да опиша с каква лекота и спокойствие се работи с Ники !! Едно голямо благодаря на Ники Адамса за прекрасната атмосфера която създаде по време на концерта !!!!

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 692 223 hits