The Other Side

Начало » Новини » Медии » Много промоутър, малко фен

Много промоутър, малко фен

Почерпете ни!

Почерпете жадния редактор и екипа на The Other Side! Благодарим и наздраве!

1,00 €

Концерт на Decapitated в София

Концерт на Wolfheart в София

Концерт на Pero Defformero и Обратен Ефект


Бях се зарекъл, че старият Мразек ще ходи да копа из бостаня, но явно това все още не се случва. Заглавието на статията е една стара сентенция, на същия този Мразек, хванал се за главата преди десетина години, аджеба какво се случва. Не е лошо да има промоутъри, но е лошо да няма фенове. Е, как да има (доволни) фенове, като (имам това усещане) в тази държава всичко се правя някак си „на парче“? Дай да им продадем билетите, да ги набутаме в кошарата (опс, фензоната), може и в калта да ги пуснем да се поовъргалят… Ще ги поим с бира като пикня за 3 лева, а като някоя-друга група „изпусне ескалатора“ и не се качи на самолета – пари няма да им връщаме. Е, ще ги компенсираме с Дичо и Д2, споко.

Днес се появи информация за новия брой на едно лицензно списание с „любимите кисари“ на корицата. Хубаво. Нямам нищо против „кумирите на цели рок поколения“, които си поръчват мъжки гей-проститутки на бекстейджа за забавление. Дерзайте, нацията трябва да се възпитава в духа на глобалната култура, толерантност и совободно изразяване!

Е, ама норвежкият вариант на същото списание за същия месец излезе с норвежка банда на корицата. Кога българските лицензаджии (в Норвегия не е ли под лизенз?) сложат българска банда, която има изгледи да продаде много, ама много, дори отвъд океана… да ми се обадят. А дотогава ще си стоим във все същите лайна и така нататък.

Препоръчвам ви моя порно блог Love Penetration – там нещата са поне по-искрени.

Mrazek


6 коментара

  1. Здрасти. Българските изпълнители, които са прочути с някаква форма на пробив отвъд океана (турне, видео, друго, трето), са Азис, Деси-Слава, Анелия, Слави Трифонов, Лилана, Биг Ша и прочее титани на тежкия звук. Да, когато българска рок/метъл група постигне мащабите на Enslaved, ще я сложим на корицата и даже няма да е необходимо да ти се обадим. Изпълняваме своя дан с промотирането на български групи, така че се надявам и Metal Hammer да допринесе за това.

    Останалото ти изложение е преекспониране на съществуващи проблеми, които далеч не са само българско явление. А порното, по същество, е неискрено.

    Поздрави, Любо от „лицензното списание“, чието име не назоваваш, но чието лого си публикувал непосредствено след заглавието.

    Харесвам

  2. bitango каза:

    Уважаеми Любо, напълно ми е ясна разликата между Норвегия и България, както и че всеки норвежки ксероксен фензин е пъти по-стойностен от което и да е било „българско“ гланцирано издание…

    Харесвам

  3. […] миналата статия се нахвърлих уж, т.е. ме бяха накацали мухите, явно има […]

    Харесвам

  4. bitango каза:

    Абе, Мразек, какви си ги писал преди шест години…

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Telegram канал на The Other Side

Метълургия

Купи билет за концерта на Finntroll в София

СЕВЕРИЯ и FREIJA с концерти в Пловдив и Бургас през април

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Присъединете се към 205 други абонати

Sofia Metal Fest 2024

Концерт на Hate в София

14 години SEVI

Статистика

  • 691 948 hits